The Body Shop Julkalender

The Body Shop är tillbaka med sina superpopulära julkalendrar, och med inte mindre än tre olika varianter.
Kalendrarna innehåller ikoniska storsäljare och nya spännande produkter.

The Body Shop Julkalender: 24 luckor med hår-, kropps- og hudpleie

Upptäck magin med The Body Shop julkalender och låt dig förföras av 24 överraskningar av naturlig skönhet varje dag fram till jul! Bakom varje lucka gömmer sig en lyxig produkt från The Body Shop, alla tillverkade med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser och berikade med näringsrika ämnen för att vårda och ge din hud den kärlek den förtjänar. Från förfriskande kroppssmör till uppfriskande ansiktsmasker och doftande duschgeler, varje ögonblick av nedräkningen till jul är fyllt med en ny skönhetsupplevelse att njuta av. Ge dig själv eller någon du bryr dig om en månatlig dos av välbefinnande och skönhet med The Body Shop julkalender – en perfekt gåva som sprider glädje och lyx under hela julen!


The Body Shop

The Body Shop är ett framstående skönhetsmärke som hyllas för sin unika filosofi och hållbara produkter. Grundat av Anita Roddick 1976, har The Body Shop blivit en pionjär inom etiskt och miljövänligt skönhetsarbete.

Med en vision att skapa positiv förändring genom affärsverksamhet, är varje produkt från The Body Shop inte bara designad för att vårda huden utan också för att stödja människor och planeten. Märket är känt för sitt motstånd mot djurtester och sitt engagemang för att använda naturliga ingredienser av hög kvalitet från hela världen.

The Body Shop erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter, kroppsvårdsprodukter och dofter, alla formulerade med omsorg och med hänsyn till miljön. Från deras ikoniska Body Butters till deras härliga ansiktsmasker, finns det något för alla hudtyper och behov.

Utöver sina produkter strävar The Body Shop också efter att göra positiva sociala förändringar genom kampanjer för mänskliga rättigheter och miljöskydd. Genom att handla med The Body Shop kan kunderna känna sig bra både på utsidan och på insidan, med vetskapen om att de stöder ett företag som arbetar för en bättre värld för alla.