MAC julkalender

I MAC Frosted Frenzy 24-Days ADvent Calendar får du 21 skönhetsprodukter i full storlek. Läppstift, mascara, ögonskuggor, lipliners och mer.

MAC Cosmetics Adventskalender

MAC Cosmetics julkalender är en ultimat fest för sminkälskare och ett måste för alla som älskar att experimentera med makeup. Bakom varje lucka döljer sig en spännande överraskning från MACs omfattande sortiment av högkvalitativa sminkprodukter. Från ikoniska läppstift i djärva nyanser till skimrande ögonskuggor och lyxiga ansiktsprodukter, varje dag är en ny möjlighet att utforska och skapa fantastiska makeup-looker.

MAC Cosmetics är känt för sin professionella kvalitet och sina trendiga färger, och deras julkalender är inget undantag. Den är fylld med enastående produkter som hjälper dig att uttrycka din personliga stil och skapa magiska makeup-ögonblick varje dag fram till jul.

Ge dig själv eller någon du älskar en månatlig dos av makeup-glädje med MAC Cosmetics julkalender – en perfekt present som sprider skönhet och glamour under hela säsongen. Sätt igång nedräkningen till julen på ett fantastiskt sätt och låt MAC Cosmetics julkalender inspirera till kreativitet och självuttryck varje dag!


Historien och ursprunget till M.A.C. Cosmetics

MAC Cosmetics, som står för Makeup Art Cosmetics, grundades 1984 av Frank Toskan och Frank Angelo i Toronto, Kanada. Bakgrunden till MAC ligger i Toskans och Angelos frustration över bristen på sminkprodukter som kunde möta de krav som ställdes av professionella makeupartister för fotografering, modevisningar och teater. Deras vision var att skapa en kosmetikalinje som inte bara var trendig och moderiktig, utan också högkvalitativ och användbar för alla hudtoner.

Med denna vision började Toskan och Angelo experimentera och utveckla sina egna produkter i Toskans kök. De använde sig av sina kunskaper inom fotografi och scenkonst för att skapa smink som inte bara såg bra ut i verkligheten utan också på film och bild. Detta ledde till att de skapade ett sortiment av produkter som snabbt blev populära bland både makeupartister och konsumenter.

Genom att marknadsföra sig som ett professionellt sminkmärke som var öppet för alla och som firade individualitet och mångfald, lyckades MAC snabbt etablera sig som en ledande kraft inom kosmetikabranschen. Dess utbud av färger och nyanser var banbrytande för sin tid och erbjöd något för alla, oavsett hudton eller kön.

Idag är MAC Cosmetics en global kosmetikajätte och en av världens mest välkända och älskade sminkmärken. Med sitt fortsatta engagemang för mångfald, kreativitet och högkvalitativa produkter har MAC lyckats behålla sin ställning som ett ikoniskt sminkmärke som fortsätter att inspirera och glädja människor över hela världen.


Vilka produkter erbjuder MAC Cosmetics?

MAC Cosmetics erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa sminkprodukter för ansikte, ögon, läppar och naglar. Deras sortiment inkluderar bland annat:

  • Foundation: MAC erbjuder olika typer av foundation för att passa olika hudtyper och preferenser, inklusive flytande foundation, puderfoundation och krämfoundation.
  • Concealer: För att täcka ojämnheter och skapa en jämn hudton erbjuder MAC ett urval av concealers i olika formulas och nyanser.
  • Ögonskugga: MAC har ett brett utbud av ögonskuggor i olika färger, finishes och formulas, inklusive matta, skimrande och metallic.
  • Eyeliner och mascara: För att definiera ögonen erbjuder MAC eyeliner och mascara i olika formulas och nyanser för att skapa olika effekter och stilar.
  • Läppstift och läppglans: MAC är känt för sina ikoniska läppstift i en mängd olika färger och finishes, från klassiska matta nyanser till glansiga och skimrande. De erbjuder också läppglans för att ge läpparna extra glans och fukt.
  • Rouge och highlighter: För att ge ansiktet dimension och lyster erbjuder MAC rouger och highlighters i olika nyanser och finishes för att passa olika hudtoner och preferenser.
  • Nagellack: MAC har ett urval av nagellack i olika färger och finishes för att skapa olika nageldesigns och stilar.

Utöver dessa huvudprodukter erbjuder MAC också olika tillbehör och verktyg för applicering av smink, inklusive borstar, svampar och sminkväskor. MAC är känt för sin professionella kvalitet och sina trendiga färger, och deras produkter används av både professionella makeupartister och sminkentusiaster över hela världen.