Sminkkalender

Gör julen magisk med en adventskalender fylld med sminkprodukter som mascara, läppstift eller nagellack. Spesielt populært er sminkekalendere fra skönhetsmärken som MAC, LYKO, Kicks, Lancome og L'Oreal Paris.

Adventskalender från NYX Professional Makeup innehåller mångsidiga produkter för läppar, ögon och ansikte samt en nagelfil och en svamp som extraverktyg.

Kalendern innehåller olika sminkprodukter för ögon, ansikte, läppar och naglar.

Denna version av Clarins adventskalender med 12 luckor innehåller hudvårds- och sminkprodukter.

Populär Sminkkalender 2024

I Sverige är adventskalendrar fyllda med makeupprodukter mycket populära, särskilt från kända kosmetikmärken. Några av de populära julekalendrarna med makeupprodukter inkluderar:

 • NYX Professional Makeup Advent Calendar:
  En kalender fylld med mini-versioner av NYX's populära produkter som läppstift, ögonskuggor, och nagellack.
 • The Body Shop Advent Calendar:
  The Body Shop erbjuder flera adventskalendrar med olika teman, inklusive makeup och skönhetsprodukter som läppbalsam, handkrämer, och ansiktsmasker.
 • Kicks Beauty Advent Calendar:
  Kicks är en ledande skönhetskedja i Sverige och deras adventskalender innehåller en mängd olika makeupprodukter och skönhetsartiklar från olika kända varumärken.
 • MAC Advent Calendar
  MAC Cosmetics erbjuder varje år en eftertraktad julekalender fylld med deras ikoniska makeupprodukter. Med 24 luckor av spännande överraskningar ger MAC julekalendern en daglig dos av skönhet och glädje under december.
 • L'Oréal Paris Advent Calendar:
  L'Oréal Paris erbjuder en adventskalender fylld med en mix av makeupprodukter, inklusive foundation, mascara, och läppstift.
 • Lumene Advent Calendar:
  Lumene är ett populärt nordiskt skönhetsmärke och deras adventskalender innehåller produkter som är kända för att vara inspirerade av nordisk natur och innehålla högkvalitativa ingredienser.

Dessa är bara några exempel på de populära adventskalendrarna med makeupprodukter som finns tillgängliga i Sverige varje jul och de kan variera från år till år beroende på vilka märken som är mest eftertraktade av konsumenterna.