Lumene Julkalender

Denna lyxiga nordiska julkalender innehåller 24 skönhetsfavoriter från Lumene.
Öppna en lucka varje dag och hitta en av 18 hudvårdsprodukter och 6 makeupprodukter.

Lumene julkalender

Lumene julkalender är den perfekta julklappen för alla skönhetsentusiaster som älskar naturlig och effektiv hudvård. Bakom varje lucka döljer sig en överraskning från Lumenes sortiment av nordiskt inspirerade skönhetsprodukter. Från fuktgivande ansiktsmasker till uppfriskande ansiktsvatten och lyxiga ansiktskrämer, varje dag erbjuder en ny möjlighet att uppleva Lumenes högkvalitativa produkter och känna den nordiska naturens kraft på huden.

Lumene är känt för sin unika förmåga att kombinera vetenskaplig expertis med naturliga nordiska ingredienser för att skapa effektiva och välbefinnande produkter. Deras julkalender är inget undantag och är fylld med produkter som är berikade med kraftfulla antioxidanter, vitaminer och näringsämnen för att vårda och skydda huden på bästa sätt.

Ge dig själv eller någon du bryr dig om en månatlig dos av skönhet och välbefinnande med Lumene julkalender – en perfekt gåva som sprider glädje och lyx under hela säsongen. Upplev den nordiska naturens skönhet och kraft varje dag fram till jul och låt Lumene julkalender bli en del av din dagliga skönhetsrutin!


Lumene: nordiska skönhetsprodukter

Lumene är ett framstående finskt skönhetsmärke som har sina rötter djupt förankrade i den nordiska naturen och dess rena skönhet. Grundat år 1948 i Finland, har Lumene sedan dess varit en förespråkare för naturlig skönhet och välmående.

Det som särskiljer Lumene från andra skönhetsmärken är dess unika filosofi som kombinerar vetenskaplig expertis med naturens kraft. Märket fokuserar på att utnyttja de naturliga ingredienserna som finns i den nordiska naturen, såsom arktiska bär, vilda örter och källvatten från de finska skogarna. Dessa ingredienser är rika på antioxidanter och näringsämnen som hjälper till att återfukta, vårda och skydda huden på ett skonsamt sätt.

Lumene erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, inklusive ansiktsvård, kroppsvård och makeup. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet, effektivitet och förmåga att ge huden en fräsch och strålande lyster.

Utöver att erbjuda innovativa skönhetsprodukter, har Lumene också ett starkt miljöengagemang och är dedikerade till hållbarhet och ansvarsfullt skogsbruk. Märket strävar efter att minimera sin miljöpåverkan och att använda förnybara resurser i sin produktion.

Med sin nordiska inspiration, vetenskapliga expertis och engagemang för hållbarhet har Lumene blivit ett ledande skönhetsmärke inte bara i Finland utan också internationellt. Dess produkter fortsätter att locka kunder över hela världen med sin unika kombination av effektivitet, naturlighet och skönhet.