Skönhetskalendrar

Julkalendrar som innehåller smink, hudvårdsprodukter, parfym och andra populära skönhetsprodukter.
Mycket populära är sminkkalendrarna från märken som Kicks, The Body Shop, Rituals och LYKO.

Adventskalender från NYX Professional Makeup innehåller mångsidiga produkter för läppar, ögon och ansikte samt en nagelfil och en svamp som extraverktyg.

Kalendern innehåller olika sminkprodukter för ögon, ansikte, läppar och naglar.

Denna version av Clarins adventskalender med 12 luckor innehåller hudvårds- och sminkprodukter.

🔥 Hot

Räkna ner till julafton med 24 speciella ögonblick och upptäck läckra Rituals-produkter varje dag. Produkttyperna inkluderar schampo, balsam, ansiktsmasker, duschgel, kroppsoljor, kroppskrämer, en exfolierande handske och fyra värmeljus.

Adventskalender från The Bearded Man Company innehållande 24 små flaskor med vårdande och mjukgörande skäggolja i olika dofter.

Julkalender från Sence fylld med artiklar för kropp och skönhet som duschgel, badbomber, fotkräm, bodyscrub och body mist.

Sminkjulkalender från Technic, är för dig som inte riktigt kan få nog av julen efter julafton. Denna kalender kommer med 7 luckor och fungerar som en nedräkning till det nya året.

Räkna ner dagarna till jul med denna fantastiska adventskalender från OPI!

🔥 Hot

Denna härliga julkalender från Rituals innehåller produkter för kropp, hem och skönhet, inklusive fyra doftljus för varje söndag i advent.

Julkalender med smink och skönhetsprodukter - Översikt

Julsäsongen erbjuder det perfekta tillfället att unna dig själv eller någon du älskar med något speciellt. En skönhetsadventskalender utlovar dagliga överraskningar som ökar förväntan inför julen och garanterar strålande hud och ett strålande leende. I den här artikeln fördjupar vi oss i skönhetsadventskalendrarnas fascinerande värld och visar dig hur du gör julen ännu ljusare.


Årets bästa Sminkkalender & skönhetskalendrar

Valet av den bästa sminkkalendern kan variera beroende på personliga preferenser, budget och varumärkespreferenser. Men här är några populära sminkkalendrar som ofta rankas högt av sminkentusiaster:

 • Charlotte Tilbury Beauty Advent Calendar:
  Charlotte Tilbury är känd för sina lyxiga och högkvalitativa sminkprodukter. Hennes adventskalender innehåller en mix av full-size och mini-produkter, inklusive läppstift, ögonskuggor, och highlighters.
 • NYX Professional Makeup Advent Calendar:
  NYX erbjuder prisvärda och trendiga sminkprodukter av hög kvalitet. Deras adventskalender innehåller en variation av deras bästsäljande produkter, inklusive läppstift, ögonskuggor, och nagellack.
 • MAC Cosmetics Advent Calendar:
  MAC är ett ikoniskt sminkmärke känt för sina professionella produkter och trendiga färger. Deras adventskalender erbjuder en exklusiv samling av deras populära produkter, inklusive läppstift, rouge, och ögonskuggor.
 • Benefit Cosmetics Advent Calendar:
  Benefit är känt för sina innovativa och roliga sminkprodukter. Deras adventskalender innehåller en rad av deras bästsäljande produkter, inklusive mascaror, bronzer, och brynpennor.
 • Revolution Beauty Advent Calendar:
  Revolution Beauty erbjuder prisvärda sminkprodukter av hög kvalitet. Deras adventskalender innehåller en variation av deras populära produkter, inklusive ögonskuggspaletter, highlighters, och läppstift.

Många olika typer av skönhet julkalendrar

Hudvårdskalender

En hudvårdskalender innehåller högkvalitativa hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. Dagliga överraskningar som rengöringskrämer, serum, krämer och masker skämmer bort huden och ger den en lyster.

Julkalender för män - 24 skönhetsöverraskningar för honom

Även män förtjänar en julkalender med kosmetika. Självklart kan han använda många av hudvårdskalendrarna, men julkalendrar har också tagits fram speciellt för honom. Här hittar du ett urval inom skäggvård, hudvård, kroppsvård, duschtvål, rakartiklar och olika tillbehör.

Sminkadventskalender

Det finns flera adventskalendrar som innehåller smink, både från kända och mindre kända märken. Här väntar produkter som mascara, eye-liner, läppglans, setting powder, bronzer, primer och annat smink.

Julkalender med nagellack

Julkalendrar med nagellack är också populära bland alla tjejer, i alla åldrar. Här kommer det med allt du behöver för vackra naglar med ett urval av nagellack i olika färger, nagellackborttagare, handkräm och accessoarer för vackra naglar.

Adventskalendrar med parfym

Utbudet av adventskalendrar med parfym är ganska begränsat, men det finns några kalendrar som erbjuder detta. Idag är parfym en av de mest populära julklapparna, oavsett om det är till män eller kvinnor. Men vad händer om du inte kan bestämma dig för en doft? Då är en adventskalender för parfym den perfekta presenten.
Varje år i juletid kommer många populära märken ut med adventskalendrar som gör upptakten till jul lite trevligare och som gömmer en trevlig överraskning bakom varje lucka. Hittar du din favoritparfym här?

Julkalendrar med flera skönhetsprodukter

Många av kalendrarna är en bra blandning av olika skönhetsprodukter. Här hittar du hudvård, smink, dofter, ansiktsmasker, hårolja, accessoarer, serum, rengöringar, kroppsvård, nagellack och mycket mer.

Skapa din egen skönhetsadventskalender

Det är också fullt möjligt att skapa en egen adventskalender med innehåll av kosmetika och skönhetsprodukter. Här kan du till exempel skapa en kalender med bara arkmasker eller använda den som en del av kalendern. Annars finns det ett antal sminkset och skötselset som går utmärkt att dela upp i flera paket.