Hobby adventskalender

Här hittar du en översikt över årets verktygskalender, bilkalender, broderikalender, fiskekalender och många andra kreativa julkalendrar för både vuxna och barn.

Jakki-julkalendern innehåller nyttiga fiskegrejer av god kvalitet för många olika fiskeformer.

Forskarfabrikens julkalender innehåller 24 färdiginslagna och numrerade presenter med magiska upplevelser, häpnadsväckande upptäckter och engagerande experiment för nyfikna barn i åldrarna 6 till 12 år.

I boxarna gömmer det sig bland annat fina strumpor, värmande vantar, pins och en nyckelring.

🔥 Hot

Westin Original Swim Advent Calendar är en spännande fiskekalender med 24 lockande beten för daglig överraskning. Perfekt för passionerade sportfiskare under julmånaden.

Verktygskalender

En verktygskalender är ett praktiskt och funktionellt sätt att fira julen för den som älskar att fixa och dona. Istället för traditionella godsakskalendrar innehåller dessa kalendrar ett urval av användbara verktyg och tillbehör som gör vardagen lite lättare för den som gillar att pyssla med olika projekt. Varje lucka öppnar upp för en ny överraskning, kanske en skruvmejsel med utbytbara spetsar, en multiverktygssax, eller en liten ficklampa. Med en verktygskalender kan mottagaren se fram emot att få något nytt och användbart varje dag i december, och samtidigt bygga upp sitt eget lilla verktygssats som kommer väl till pass under årets alla projekt och fixarbeten.


Bilkalender

En bilkalender är en spännande julklapp för alla bilentusiaster därute. Istället för traditionella godsakskalendrar innehåller bilkalendrar olika bilrelaterade produkter och tillbehör som lockar fram ett leende hos bilälskaren varje dag i december. Varje lucka öppnar upp för en ny överraskning, kanske en liten modellbil av deras favoritfordon, en nyckelring med billogotyp eller till och med en liten verktygssats för att hålla bilen i toppskick. För den som älskar bilar är en bilkalender ett perfekt sätt att sprida lite julglädje och samtidigt förstärka deras passion för motorfordon.


Adventskalender Broderi

En adventskalender broderi är en vacker och handgjord tradition som sprider julstämning och kreativitet. Istället för de traditionella kalendrarna fyllda med godsaker, innehåller en adventskalender broderi en serie av 24 små tygfickor, var och en prydd med vackra broderier eller applikationer. Varje ficka är avsedd att fyllas med en liten överraskning eller meddelande och hängs upp på en vägg eller en speciell kalenderställning. Varje dag fram till julafton får mottagaren öppna en ny ficka och njuta av den lilla glädjen eller meddelandet som väntar inuti. En adventskalender broderi är inte bara en vacker dekoration för hemmet, utan också en unik och personlig gåva som skapar minnen och sprider glädje under hela december månad.