Tekalender 🍵

Upptäck alla tekalendrar till advent 2023 og räkna ner dagarna till julafton med en ny kopp te.
English Tea Shop, Nabo, Pukka och Kahls är några av de mest populära julkalendrarna med te.

Te

Julkalender för den som vill njuta av en god kopp te till kvällsmyset.

Topplistan med bästa te adventskalender 2024

Att rangordna de bästa te adventskalendrarna kan vara subjektivt beroende på personliga smakpreferenser och individuella behov. Men här är några populära alternativ som ofta rankas högt av te-entusiaster:

 • English Tea Shop Advent Calendar:
  Denna kalender erbjuder en varierad samling av ekologiska teer i olika smaker, inklusive svart, grönt, ört, och frukt te.
 • Pukka Tea Advent Calendar:
  Pukka är känt för sina ekologiska och högkvalitativa teblandningar. Deras adventskalender innehåller en rad spännande smaker och är perfekt för den som vill utforska nya och unika teer.
 • Yogi Tea Advent Calendar:
  Yogi Tea är känt för sina ayurvediska teblandningar som kombinerar växtbaserade ingredienser med kryddor för att främja välbefinnande. Deras adventskalender erbjuder en mångfald av smaker med en betoning på hälsa och välmående.
 • Whittard of Chelsea Tea Advent Calendar:
  Whittard är en välrenommerad brittisk tehandlare med ett brett utbud av teer från hela världen. Deras adventskalender innehåller en blandning av klassiska och innovativa teer för att njuta av under julperioden.
 • Fortnum & Mason Tea Advent Calendar:
  Fortnum & Mason är kända för sina lyxiga teer och gourmetprodukter. Deras adventskalender erbjuder en exklusiv samling av högkvalitativa teer för den som uppskattar en extra touch av elegans och glamour.

English Tea Shop julkalender

Ge dig själv eller någon du bryr dig om en månatlig dos av välbefinnande och smak med English Tea Shop julkalender. Bakom varje lucka döljer sig en härlig blandning av ekologiska teer i olika smaker och varianter, perfekta för att skapa lugn och avkoppling i den hektiska julsäsongen. Från klassiska svarta teer till uppfriskande gröna och lugnande örtteer, varje kopp är en resa till en värld av aromatiska sensationer.
Ge dig själv eller någon du älskar en stunds lugn och avkoppling varje dag med English Tea Shop julkalender – en perfekt gåva för teälskare och en fin gest för att sprida värme och välbefinnande under julen.