Adventskalender med marshmallows

Här hittar du årets bästa julkalendere med ekologiska gourmetmarshmallows i olika smaker.
Sött, segt och försvinnande gott skumgodis som älskas av både vuxna och barn.

Marshmallowskalender: 24 luckor med välsmakande marshmallows

Upptäck magin med vår Marshmallows julkalender och låt dig förföras av söta överraskningar varje dag fram till jul! Bakom varje lucka döljer sig en mumsig smakupplevelse av fluffiga marshmallows i olika färger och former. Låt dig hänföras av klassiska smaker som vanilj och jordgubb, eller utforska spännande variationer som chokladöverdrag och karamellfyllning. Perfekt för att dela med familj och vänner eller njuta av själv med en kopp varm choklad. Ge dig själv eller någon du bryr dig om en månatlig dos av sötsaker och glädje med vår Marshmallows julkalender – en himmelsk start på julfirandet!


The Mallows julkalender

Utforska glädjen av julen med The Mallows julkalender. Varje dag fram till julafton erbjuder denna speciella kalender en smakexplosion av gourmet-marshmallows. Med en mängd olika smaker, från klassiska vanilj till spännande varianter som salted caramel och peppermint, kommer du att uppleva en fest för smaklökarna varje dag.
Perfekt för att dela med familj och vänner eller för att njuta av själv, erbjuder The Mallows julkalender en unik och läcker sätt att räkna ner till jul.
Ge dig själv eller någon du älskar en månatlig dos av sötsaker och överraskningar med denna underbara julkalender från The Mallows. Låt varje dag i december vara fylld med glädje och goda smaker!