Choklad adventskalender🍫

Njut av en lyxig chokladbit varje dag fram till julafton med med en chokladkalender.
Bland de mest populära finns After Eight mintchokladkalender, Kinders överraskningskalender och de lyxig Lindt adventskalendrarna.

Denna ekologisk och nötfri julkalender från Malmö Chokladfabrik nnehåller totalt 27 chokladbitar i 13 olika smaker.

Se fram emot 25 läckra luckor med något av den bästa chokladen som Italien har att erbjuda.

Julkalender med 25 luckor, en för varje dag fram till julafton + 1 extra fylld med choklad och nougat.

Få lite lyx i december med choklad av högsta kvalitet från den belgiska chokladproducenten Café Tasse.

Klassisk chokladkalender med en liten bit choklad gömd bakom var och en av luckorna. Med motiv från My Little Pony på framsidan.

Choklad Julkalender 2024 – Den ultimata guiden

Julen är en tid för familj, vänner, skoj och såklart – massor av godis! Och vad kännetecknar julen mer än en klassisk chokladjulkalender?
En chokladjulkalender är en gammal tradition som barn överallt ser fram emot varje år. Under 24 dagar fram till jul får barnen en liten godbit att njuta av varje dag. Denna enkla handling av förväntan och överraskning är en stor del av det som gör julen så speciell. Dessutom är det bara jättegott att äta choklad varje dag! Dessa kalendrar är fyllda med små luckor som var och en innehåller en bit choklad. Att öppna en lucka varje dag i december är för många en del av upptakten till själva julafton.

Så om du letar efter något extra som kan få dig eller din familj i riktig julstämning, köp chokladjulkalender 2023. Det finns ett stort utbud av olika kalendrar från kända chokladtillverkare och märken.
Oavsett om det är med marsipan, lakrits, mjölkchoklad eller något annat – du hittar något som faller dig i smaken.


Vilken julkalender med choklad kan du välja mellan?

Det finns ett stort utbud av chokladjulkalendrar på marknaden. Du kan hitta en som passar din smak, oavsett om du gillar mjölkchoklad, mörk choklad eller något helt annat.
Många av de välkända tillverkarna gör sina egna versioner av den klassiska kalendern
Det betyder att du kan hitta en kalender fylld med dina favoritchoklad eller smaker.
Du kan t.ex. välja från:

Kinder choklad julkalender

Det italienska chokladmärket Kinder erbjuder en läcker kalender med 24 bitar choklad, som är perfekt för både barn och vuxna. Inuti hittar du en rad chokladläckerheter, inklusive det ikoniska Kinderägget, samt Kinder Maxi och små Kinderägg.

Simply Chocolate-kalender

Simply Chocolate är kända för sina stora, avlånga chokladjulkalendrar.
En speciell egenskap är också att de har så många som 30 luckor – inte bara 24 som de klassiska kalendrarna har.
Deras största chokladkalender har bara 24 luckor, men i gengäld ger den dig en hel chokladplatta varje dag, och mer än ett kilo choklad under hela julen!

Xocolatl chokladkalender

Xocolatl är ett annat fantastiskt chokladföretag som berikar oss med de godaste chokladjulkalendrarna varje år.
De är fyllda med lyxchoklad, med smaker som krispiga kexbollar, saltkola, kindbär, citronfromage med mera

Lindt adventskalender

Lindt adventskalendrar är bland de mest populära adventskalendrarna med choklad. Inte konstigt, för den finaste schweiziska chokladen väntar på dig.

Med sina olika design och en enorm variation av varianter gjorda av den finaste schweiziska Lindt-chokladen garanterar adventskalendrarna unika stunder av lycka varje år.
Lindt kalendrar kan innehålla allt från klassiska mjölkchoklad till extraordinära pralinkreationer och läckra chokladbitar utformade som änglar, jultomtar och nallebjörnar.

Malmö Chokladfabrik Adventskalender

För chokladälskare och finsmakare har årets december en extra touch av lyx med Malmö Chokladfabrik Adventskalender. Denna förstklassiga adventskalender tar dig med på en läcker resa genom 24 dagar av exklusiva chokladöverraskningar, skapade av Malmö Chokladfabrik, känt för sina högkvalitativa och handgjorda chokladprodukter.

Bakom varje numrerad lucka i kalendern väntar en noga utvald chokladpralin eller läcker chokladbit, skapad med passion och omsorg för att förgylla din decembermånad. Från mjuka fyllningar till krispiga nötter och fruktiga smaker, varje dag är en ny smakupplevelse att se fram emot.

Malmö Chokladfabrik Adventskalender är inte bara en fest för smaklökarna utan även en fröjd för ögonen. Den vackra förpackningen och konstfulla designen gör varje öppnande till en liten stund av glädje och förväntan.

Denna exklusiva adventskalender är också en perfekt julklapp för chokladentusiaster i din närhet. Ge bort en smakfull present som garanterat kommer att sätta guldkant på julhelgen.

Så varje dag i december, unna dig själv eller någon du älskar en söt resa genom Malmö Chokladfabrik Adventskalender. Varje chokladbit är som en smakfull hälsning från chokladens magiska värld, och varje ögonblick är en stund av ren njutning.

Julkalender Toblerone

Julen handlar om att skapa speciella stunder och glädje, och vad kan vara bättre än att räkna ner dagarna till julafton med en adventskalender fylld med himmelsk Toblerone-choklad?
Toblerones adventskalender innehåller inte bara den klassiska Tobleronechokladen utan även de läckra varianterna i mörk, vit och vanlig choklad.
Detta ger dig en smakupplevelse som kommer att göra hela julen extra speciell.

After Eight adventskalender

After Eight adventskalendern består av 24 luckor fyllda med After Eight-choklad i tre olika varianter.