Godis adventskalender

Kolla in vÄr lista över Ärets godiskalendrar fyllda med lÀckra godsaker.
VÀlj mellan kalendrar fyllda med choklad, lakrits, marshmallows, popcorn, vingummi, eller nÄgot annat gott som ger dig en ny smakupplevelse varje dag fram till jul.

Denna ekologisk och nötfri julkalender frÄn Malmö Chokladfabrik nnehÄller totalt 27 chokladbitar i 13 olika smaker.

Se fram emot 25 lÀckra luckor med nÄgot av den bÀsta chokladen som Italien har att erbjuda.

Julkalender med 25 luckor, en för varje dag fram till julafton + 1 extra fylld med choklad och nougat.

Julkalender för den som vill njuta av en god kopp te till kvÀllsmyset.

FÄ lite lyx i december med choklad av högsta kvalitet frÄn den belgiska chokladproducenten Café Tasse.

Klassisk chokladkalender med en liten bit choklad gömd bakom var och en av luckorna. Med motiv frÄn My Little Pony pÄ framsidan.

Adventskalender för lakritsÀlskare. HÀr vÀntar en ny godbit, nÀmligen den karaktÀristiska lakritspipan frÄn Skippers Pipe bakom varje lucka.

Bakom varje lucka hittar du en kaffekapsel som passar i din NespressoŸ-maskin. Kapslarna innehÄller smaksatt kaffe.

Adventskalender med godis - Chokladkalendrar

Julen Àr till för att njuta och den perfekta uppladdningen kan vara en julkalender med godis.
Det finns ett stort utbud av godiskalendrar och de flesta hittar du via vÄra sidor. HÀr finns ett brett utbud av adventskalendrar med godis för bÄde vuxna och barn.

Du hittar bland annat mÄnga julkalendrar som Àr fyllda med choklad, lakrits, vingummin, gummibjörnar, popcorn, marshmallows, kaffe och te. En populÀr kalender Àr Chili Klaus Jingle Balls som Àr fyllda med bÄde chokladbollar, vingummin, kola och lakrits med varierande styrka av chili.

Lindts julkalender

Lindts adventskalendrar Àr ocksÄ alltid populÀra med ett urval av mjölkchoklad eller mörk choklad, samt vit choklad, beroende pÄ vad du gillar. Vissa Àr bÀttre lÀmpade för vuxna Àn för barn och vice versa.

Adventskalender med vingummi och gelébönor

Om du Àr mer av typen som gillar Vingummi och Jelly Beans sÄ har vi kalendrar som Haribo och Jelly Beans, men var snabb för dessa sÀljer snabbt slut. Harry Potter julkalendrar Àr mycket populÀra i denna kategori.

Lakritskalendrar

MÄnga har ett hat-/kÀrleksförhÄllande till lakrits dÀr de antingen Àr överentusiastiska eller inte gillar dem alls. För dig som gillar lakrits finns det nu mÄnga tillgÀngliga pÄ nÀtet. Skippers Pipe Àr en klassiker, Lakritssortimentet erbjuder sina kalendrar och Haupt Lakrits har lakrits i olika smaker.

Snacks adventskalendrar

Det finns ocksÄ flera kalendrar för alla oss snacksÀlskare. HÀr finns flera popcornkalendrar frÄn t.ex. Joe & Seph's och Àven Popcorn Shed. Pringles har Àven kommit med en alldeles egen chipskalender i Är (denna Àr vÀldigt populÀr och sÀljs snabbt slut). Skulle du vara intresserad av knaperstekt bacon sÄ har The Snaffling Pig Àven en egen adventskalender med just detta.

Julkalendrar med Marshmallows

Om du gillar fluffiga, söta och klibbiga saker kan en Marshmallows julkalender vara rÀtt för dig. The Mallows kommer med sina adventskalendrar fyllda med fluffiga Marshmallows och Xocolatl inkluderar detta i sina kalendrar tillsammans med andra söta godsaker.

Klassiska chokladkalendrar

Utöver de nÀmnda Lindt-kalendrarna finns det mÄnga andra chokladkalendrar pÄ marknaden. Det Àr dessa kalendrar som fortfarande Àr de mest populÀra. FrÄn utbudet hittar du de tidigare nÀmnda Lindt, KitKat, Toblerone, Toms julkalender, Marabou, Kinder, After Eight, Baileys och mÄnga fler.


PopulÀra godis mÀrker som erbjuder julkalender

Under juletiden erbjuder flera populÀra godismÀrken spÀnnande julkalendrar som Àr fyllda med lÀckra överraskningar. Bland de mest populÀra mÀrkena finns klassiska favoriter som Marabou, Kinder, Haribo och Ferrero Rocher. Dessa mÀrken erbjuder julkalendrar med en variation av deras mest Àlskade produkter, frÄn choklad och karameller till smÄ leksaker och godsaker.

Marabou Julkalender

Marabou, kÀnt för sin lÀckra choklad, erbjuder julkalendrar med en blandning av sina mest populÀra chokladbitar, med olika smaker och fyllningar för att tillfredsstÀlla alla chokladÀlskare. Kinder, kÀnt för sina mjuka och lÀckra godisar, har julkalendrar med smÄ överraskningar bakom varje lucka, inklusive deras berömda KinderÀgg.

Haribo Julkalender

Haribo, med sina fÀrgglada och smakrika karameller, erbjuder julkalendrar med en rad olika godisar i smÄ portioner, perfekt för att njuta av en liten bit varje dag fram till julafton. Ferrero Rocher, kÀnt för sina eleganta chokladpraliner, erbjuder julkalendrar med en mix av deras exklusiva praliner och andra lÀckra godsaker.

Anthon Berg Julkalender

Anthon Bergs julkalender Àr en Àlskad tradition för mÄnga under julen. Fylld med en variation av deras utsökta chokladpraliner erbjuder den daglig njutning fram till julafton. Varje lucka avslöjar en ny överraskning för att förgylla december med lyxig smak och festlig glÀdje.

Dessa populÀra godismÀrken gör julen Ànnu mer festlig och spÀnnande genom sina lockande julkalendrar som ger en daglig dos av sötsaker och glÀdje under hela december mÄnad.