Erotisk Adventskalender

Här hittar du några av årets mest populära erotiska julkalendrar för vuxna, som garanterar en spännande och lockande adventstid.
Vilken erotisk julkalender väljer du?

Adventskalendern innehåller 24 lockande luckor med ett varierat innehåll av erotiska leksaker av hög kvalitet, bland annat den populära C-formade parvibratorn från We-Vibe. Du får även en Womanzier med ditt köp.

🔥 Hot

Naughty & Nice från LoveBoxxx är en populär erotisk adventskalender fylld med 24 lekfulla överraskningar för honom och henne.

Denna erotiska adventskalender innehåller ett varierat urval av högkvalitativa överraskningar för dig.

Erotisk julkalender – Sexig adventskalender

De senaste åren har julkalendrar för vuxna blivit mer och mer populära. En erotisk julkalender är perfekt för en varmare decembermånad antingen för er ensamma eller som par. Dessa adventskalendrar har blivit otroligt populära och försvinner snabbare än man tror. En klassisk erotisk julkalender består normalt sett av flera sexleksaker och massor av tillbehör som glidmedel, sexspel, doftljus, bondageprodukter, massageprodukter och annat spännande erotiskt innehåll. Höjdpunkten för många är Womanizer som kommer med många kalendrar. Satisfyer är ett annat märke som många lockas av.


Innehållet i en erotisk adventskalender

Womanizer

Womanizer är världens mest sålda sexleksak för kvinnor och erbjuder orgasmgaranti på sina produkter. Denna erotiska leksak är en klitorisstimulator som skickar gradvisa tryckvågor.

Bondage produkter

Det kommer också med vissa bondage-produkter som Floggers, handbojor, rep och ögonbindel. Det brukar också medfölja instruktioner för användning av produkterna.

Masturbator

Herrleksak som lyfter handarbetet med lockande detaljer på insidan.

Glidmedel

De allra flesta julkalendrar kommer med glidmedel som en eller flera av luckorna. Denna kan användas tillsammans med de erotiska leksakerna eller som ett separat nöje.

Övriga tillbehör

Förutom glidmedel följer det ofta med rengöringsmedel för dina erotiska produkter, spel med olika sensuella utmaningar och uppgifter.

Andra erotiska leksaker

Många erotiska julkalendrar kommer även med andra sexleksaker som buttplugs, dildos, vibratorer, parvibratorer och massagestavar.


Mest populära erotiska adventskalendrar

De erotiska julkalendrarna har blivit otroligt populära, men visst finns det fortfarande några som är ännu mer populära än andra.

Satisfyer Premium Julkalender 2023

Gör de kalla vinterdagarna till något speciellt och unna dig själv eller din partner en sexig stund med denna erotiska adventskalender från Satisfyer.
Med erotiska produkter till ett mycket högre värde än priset på kalendern får du en unik möjlighet att utforska en värld av erotiska upplevelser och intima stunder fram till julafton.

Naughty and Nice erotisk julkalender för vuxna:

Är du redo för årets roligaste och mest spännande present? De fem sinnena står i centrum med denna lyxiga Naughty and Nice adventskalender 2023 i lyxiga nyanser av rött och champagneguld! Denna eleganta utgåva är packad med olika överraskningar för kvinnor och män.
Öppna en låda varje dag för att njuta av din dagliga dos av passionerad jullycka.
Adventskalendern är fullspäckad med erotiska produkter och lyxiga veganska kroppsvårdsprodukter.
Det är perfekt för dig och din partner att göra de sista veckorna på året lite mer livliga och spännande.

ORION julkalender PREMIUM

Denna lyxiga, högkvalitativa adventskalender innehåller 24 löstagbara presentförpackningar fulla av frestande överraskningar och är perfekt för alla par som vill piffa upp inför julen lite. Dessa 24 överraskningar från ett antal populära märken som Svakom, We-Vibe och ROMP har ett totalt värde på över 5789 kronor och är ett oslagbart erbjudande för alla erotiska fans – och en fantastisk presentidé för par och singlar. God jul - känn magin darra!

Sinful Premium Julkalender

Gör julen hetare än någonsin med en av årets Sinful julkalendrar som öppnar upp en helt ny värld av sexiga upplevelser – och en december full av intimitet, njutning och lek. Den mest exklusiva erotiska julkalendern för vuxna är Sinful Premium Julkalender, som innehåller lyxiga storsäljare för kvinnor, män och par till ett värde av 5900 kronor.
Den medföljande guiden hjälper dig att få ut det bästa av dina produkter.

Spread Love & Joy under the Misteltoe Adventskalender 2023

Årets adventskalender innehåller 24 lockande luckor fyllda med varierat innehåll som sexleksaker och högkvalitativa accessoarer.
I kalendern finns även den populära C-formade parvibratorn från We-Vibe.