Adventskalender för barn

Låt ditt barn räkna ner till julafton med en magisk adventskalender fylld med leksaker, godis, smycken, böcker, byggklossar, pussel, smink eller andra roliga små överraskningar.

Ge unga Marvelfans en fantastisk julstart med LEGO® Spider-Man 2024 adventskalender. Fylld med byggbara modeller och minifigurer, perfekt för barn från 7 år.

Utforska nedräkningen till jul med LEGO® Friends Adventskalender 2024. Med 24 dagar av karaktärer, aktiviteter och överraskningar är det en rolig leksak för barn från 6 år.

Bygg upp julstämningen med LEGO® City Adventskalender 2024. För barn från 5 år, innehåller 24 överraskningar, inklusive jultomten, tomtemor, figurer och minibyggen.

Upplev 25 år av LEGO® Star Wars™ med adventskalendern 2024 – en nostalgisk resa för alla byggare från 6 år.

Varje dag fram till jul för med sig ett nytt magiskt, byggbart äventyr på Hogwarts™ med fantasileksetet LEGO® Harry Potter™ Adventskalender 2024.

🔥 Hot

LEGO® Disney Adventskalender 2024 – Förvåna 5-åringar med 253 delar och 24 dagar av karaktärer, aktiviteter och överraskningar. Bygg och lek varje dag med roliga tillbehör och 8 karaktärer.

Forskarfabrikens julkalender innehåller 24 färdiginslagna och numrerade presenter med magiska upplevelser, häpnadsväckande upptäckter och engagerande experiment för nyfikna barn i åldrarna 6 till 12 år.

Se fram emot 25 läckra luckor med något av den bästa chokladen som Italien har att erbjuda.

I boxarna gömmer det sig bland annat fina strumpor, värmande vantar, pins och en nyckelring.

Julkalender för fans av Star Wars. Varje lucka döljer Pocket POP! figur från Star Wars universum. May the Force be with you.

Denna kalender är fylld med bland annat strumpor, penna, nyckelring, stämpel, måttband, klistermärke och många andra magiska Harry Potter-överraskningar.

Klassisk chokladkalender med en liten bit choklad gömd bakom var och en av luckorna. Med motiv från My Little Pony på framsidan.

Adventskalender från Gabbys Dollhouse med 24 spännande överraskningar. Den har flera lekfulla figurer från serien och andra jultillbehör.

Årets bästa julkalender för barn

En adventskalender för barn är en spännande och rolig tradition som hjälper till att räkna ner dagarna fram till julafton på ett lekfullt sätt. Denna speciella kalender är fylld med små överraskningar och godbitar som barnen får öppna varje dag i december fram till jul.

Bakom varje lucka i adventskalendern gömmer sig en liten present, en chokladbit, eller en annan liten godbit som barnen kommer att älska. Det kan vara allt från små leksaker och klistermärken till pysselmaterial eller små pusselbitar som bygger upp spänningen inför julafton.

En adventskalender för barn är inte bara en rolig tradition, utan också ett sätt att skapa minnen och stärka familjebanden under den hektiska julmånaden. Genom att öppna en lucka varje dag får barnen något att se fram emot och en chans att njuta av den magiska tiden före jul.

Oavsett om det är en traditionell kalender med bilder eller en modern variant med små lådor eller påsar, är en adventskalender för barn en fantastisk upplevelse som sprider glädje och förväntan under hela december månad. Det är en tradition som barnen kommer att minnas och uppskatta år efter år.


Vilka julkalendrar vill barn ha?

Barn har olika intressen och preferenser när det gäller julkalendrar, men några populära val inkluderar:

 • Chokladkalendrar:
  Barn älskar att öppna en liten lucka varje dag för att hitta en bit choklad som en del av deras julkalender.
 • Leksakskalendrar:
  Kalendrar som innehåller små leksaker eller figurer som barn kan samla på sig under hela december är också mycket populära.
 • Aktivitetskalendrar:
  Kalendrar som innehåller dagliga aktiviteter eller små projekt för barnen att utföra varje dag är roliga och underhållande.
 • Berättelsekalendrar:
  Kalendrar som innehåller en del av en berättelse eller ett kapitel från en bok varje dag är perfekta för barn som älskar att läsa eller lyssna på berättelser.
 • Pysselkalendrar:
  Kalendrar som innehåller små pysselprojekt eller kreativa aktiviteter för barnen att göra varje dag är också mycket uppskattade.
 • Skönhetskalendrar:
  För lite äldre barn kan kalendrar med små skönhetsprodukter som läppglans, nagellack och glitter vara mycket populära.

Slutligen är det viktigt att välja en julkalender som passar barnets ålder, intressen och personliga preferenser för att säkerställa att de får maximal glädje och nöje av den under hela december månad.